Träningsbloggar att inspireras av
Hitta bra träningsredskap och kosttillskott här.


Det finns tonvis av träningsbloggar där ute. Felet med dem är bara att de ofta läggs ner eller börja handla om något helt annat (bloggaren kanske tröttnade på träningen?). Alla vet att Metrobloggen är överfull av träningsbloggar och alla vet vilka de är (se bara topplistan så finns där alltid minst tre). Därför har vi här försökt lyfta fram några helt andra bloggar som vi tycker förtjänar lite läsare. En bra träningsblogg bör vara informativ men också inspirerande. För det är väl lite det som är grejen med bloggar – vi vill kunna se oss själva i dem och identifiera oss med den som skriver. Det blir extra tydligt och viktigt när det gäller just träningsbloggar. Vi vill känna att ”kan du så kan jag”, även om det blir på en lägre nivå. För just att peppas att hålla igång är kanske det svåraste av allt och där kan den här typen av bloggar hjälpa oss.


Hantlar
Tips om hur man tränar armarna med hjälp av hantlar. Övningar med instruktionsvideo för att du så snabbt som möjligt ska komma igång. Det behöver inte ta jättelång tid, man kan se resultat inom ett par veckor och det går alldeles utmärkt att börja träna med hantlar hemma.


Bella Eklunds blogg
En lättsam blogg av en tjej som älskar att träna. Hon ger också tips om vad man kan äta för att bli mätt men ändå inte stoppa i sig junk. Utbildad gyminstruktör.


Fredda - It can only get better
Den här killen är riktigt taggad så kanske blir du inspirerad? På den här träningsbloggen kan vi även få se en del videos som bloggaren lagt upp för att visa olika övningar. Toppen!


Heidi Vuorelas träning
Denna träningsblogg skrivs av en bodybuildertjej som tränar hårt. Träningssnack varvas med manhaftig humor. Många bilder på bloggaren själv, mycket muskler.


Functional Fitness by Mattias
Killen som skriver den här träningsbloggen gillar allsidig träning och är ganska utförlig i sina inlägg. Det här är ingen machoblogg och den har en väldigt trevlig ton. Bloggaren jobbar som träningsinstruktör.


Trend o träning
Hurtig och glad blogg av en tjej som verkligen verkar älska att träna. Och vilka muskler hon har! Här får man även tips på mat, ganska roliga sådana. Här blir man absolut inspirerad.


Erik Wickström - Konditionskonnässör
Här är en som gillar att cykla, åka skidor och springa. Inte så många fitnessbilder och bänkpressvideos med andra ord. Killen åker till olika backar och tränar med kompisar och gillar att ta många och varierade bilder.


Träning      Tillbaka till Bloggtips