Skönhetsbloggar med tips om skönhet

En skönhetsblogg är populärt att ha nuförtiden och den är nära släkt med modebloggen. En bra skönhetsblogg får gärna handla om smink, nagellack, hudkrämer och andra skönhetsprodukter. Det är en djungel där ute med alla märken och nya sorter som ständigt kommer och det är precis i den djungeln som vi vill att skönhetsbloggen ska leda oss rätt genom att tipsa och testa och skriva recensioner. Men vi vill också gärna ha allmänna skönhetstips, hårtips och sminktips. Har bloggaren kommit på någonting alldeles eget trick som denne vill dela med sig av mottages det tacksamt. Kanske är det så att vi litar mer på skönhetsbloggarna idag än vi litar på veckotidningarna? Bloggen uppdateras (förhoppningsvis) oftare och kan alltså ge ännu mer aktuella tips. Dessutom känner nog många att man har mer gemensamt med en bloggare som dessutom kan vara hur personlig denne vill, än vi har med en journalist.

Skönhetsbloggen är här för att stanna och vi fortsätter att frossa i fräsiga färger och läckra prylar. Följande bloggar är våra favoriter i den här kategorin och som vanligt har vi försökt välja så många olika bloggar som möjligt.


Walleri
En skönhetsblogg skriven av en professionell hudterapeut som har gedigen kunskap inom olika skönhetsbehandlingar. På sin blogg ger hon tips och råd om bl.a. produkter, kost och smink. Hon svarar på vanliga frågor som hon får av kunder i sitt jobb. Man kan såklart även ställa frågor direkt till henne i bloggen och få personliga svar.


Käthes mode
Den här bloggaren är lite äldre än genomsnittet i bloggvärlden och just därför vänder den här skönhetsbloggen till en annan publik än tvärsnittet hos bloggpubliken. Här ges det tips om kläder men också en del hudvårdsprodukter och smycken.


Beauty by Julia
Chica bilder på kläder och smink, tips om lite annorlunda märken på smink och hårprodukter. Dessutom diskussioner om ansiktsbehandlingar. En ganska glammig skönhetsblogg får vi nog säga.


Lindas sminkblogg
Massor, massor, MASSOR av tips på både det ena och det andra på denna skönhetsblogg: hudvårdsprodukter, tips om hur man kan sminka sig snyggt. Bloggaren är verkligen duktig på smink och vad vi förstår är hon make-upartist, så här har vi en som verkligen kan sin sak.


Skönhet      Tillbaka till Bloggtips