Gå ner i vikt bloggar
Tips om olika dieter och viktkontroll.


Det finns massor av bloggar om att gå ner i vikt, mer eller mindre fokuserade på detta ämne. Så varför sätter man då upp en sådan här blogg? Kanske för att man bestämt sig för att verkligen gå ner i vikt men behöver tala om det för andra för att inte tappa motivationen. Det vore ju svårare att plötsligt en dag bara lägga av med bantning och träning om man har en massa personer som följer en. Man kan bli stöttad av både vänner och främlingar på detta sätt. Och hjälpa andra genom att inspirera och tipsa.

Sedan passar ju ämnet gå ner i vikt ganska bra för bloggformatet. Det blir som en följetång och i början är man ofta ganska fixerad och intresserad av sin viktnedgång och det finns många tankar som man vill ha ur sig.


17 år 127 kg Bloggens namn är ”17 år, 127 kilo” vilket är en titel som får vem som helst att titta till. Bloggaren är inte längre 17 men har nu massor av erfarenhet att dela med sig av. Här kan du läsa om hur det varit att vara överviktig tonåring och om olika dieter och få tips på mat. De olika ämneskategorierna är sorterade i en meny till höger och skvallrar om många intressanta inlägg.


The art of losing half of me Den här bloggen handlar om en tjej som genomgått en gastric bypass-operation och hur livet tett sig efter det. Väldigt personlig blogg med många tankar om hur det är att vara överviktig. Den som skriver den här bloggen är väldigt modig och villig att berätta. Hon har massor att dela med sig av.

Vill du i stället veta hur man kan gå upp i vikt, gå hit. För alla som försöker bygga muskler och vill veta mer om hur proteinpulver kan hjälpa till med viktökning.


Vi behöver fler bloggar till denna sektion, så om du vill tipsa oss, gå till Kontakt.


Ner i vikt      Tillbaka till Bloggtips