Musikbloggar - bästa bloggarna om musik

Hur svårt kan det inte vara att ha en musikblogg? Alla tycker ju olika, det finns lika många musiksmaker och åsikter om musik som det finns människor. Rapporterar man bara om vad som händer i musikvärlden blir man kanske klassad som tråkig. Så antingen gäller det att göra det på ett kul sätt eller att våga vara sig själv och stå ut med lite sura kommentarer då och då. Musik ska man bli glad av. Men musiksmak är också något av det som folk konstigt nog kan irritera sig som allra mest på. Smaken borde ju vara som baken men just för musikälskare är smaken lag!


Lina Tsutsumi
En blogg, inte bara om musik, utan även musikens roll i film, reklam och i bilder. Bloggaren skriver även om sitt eget musicerande och allt känns över huvud taget väldigt personligt med en trevlig ton.


Mirre
Den här bloggen är skriven av en cool tjej som mest verkar gilla rock men som skriver om all sorts musik. Hon är dessutom VJ och make-upartist och bloggar på Mtv.


Zoofie
Hon åker land och rike runt för att titta på konserter och försöker komma in backstage. Mycket personligt. Väldigt aktiv bloggare, uppdaterar ibland flera gånger om dagen.


Latin Supermix Stereo
Layouten och designen på den här bloggen är snygg och ganska personlig. Här pratas det mycket om dansmusik och latino och länkas till videos. Men andra musikstilar förekommer också. Inläggen är översatta till spanska.


Speedos popblogg
Den här popbloggen innehåller recensioner och musiktips av en äkta musiknörd. Bloggen känns engagerad och positiv och riktar sig till alla som vill läsa lite åsikter om popmusik och kanske lära sig något nytt.


Musik      Tillbaka till Bloggtips