Bra modebloggar som tipsar om mode
Kolla in Nelly Magazine för det senaste modet och trenderna.


Är modeblogg möjligtvis en av de allra vanligaste kategorierna i bloggvärlden? Det påstås ibland att modebloggarna tagit över massor av marknadsandelar från modetidningarna. Vad tror ni? Det verkar hur som helst som om folk litar mycket på modebloggarnas åsikter och tips och kanske blir det mer personligt att läsa om kläder och stilar på det här sättet än i en tidning.

Många modebloggare blir lite av ikoner eller idoler som man vill ta efter och flera av dem har blivit kändisar och syns på kändisfester och i tv. Några av de allra största bloggarna där ute handlar just om mode.

Mode ska vara någonting roligt, någonting positivt, någonting som kanske till och med gör livet värt att leva. Och kanske är det just därför det är så kul att blogga om? En sak som är populär är att visa upp sina senaste inköp (eller saker man önskar sig för den delen) och lägga upp dem på bloggen.

Modebloggen är nästan en helt egen företeelse.


Mode och annat som gör livet värt att leva
En blogg för dig som letar klänningar online och är på jakt efter något som är både snyggt och billigt. Hitta fynden bland långklänningar, festklänningar och aftonklänningar.


Malin Cecilia
Här bjuds vi på massor av bilder och tips för hur man ser bra ut på ett helt vanligt sätt. Det skrivs inte så mycket om trender och häftiga grejer utan det ges mer vardagstips.


Pekys corner
Trevlig och framför allt positiv blogg av en ung tjej som gillar att tipsa om mode. Hon har kunnat inspirera massa andra tjejer där ute, kanske även dig?


Frida fashion
Här tipsas det både om vardagskläder och lite piffigare saker. Inte bara kläder utan även t.ex. nagellack och hårgrejer. En trevlig och personlig modeblogg


Odd Mollyholic
Här har vi någon som gillar Odd Molly. Samma gamla krinklade klänningar hela tiden men om man gillar det så är det en snygg modeblogg.


Vill ni läsa mer om skönhet och smink, gå då i stället till skönhetsbloggar.


Mode      Tillbaka till Bloggtips