Kändisbloggar - bästa bloggarna om kändisar

När man pratar om kändisbloggar så brukar man mena två saker, det ena är bloggar om olika kändisar, dvs. skvaller och sedan finns bloggar skrivna av kändisar. Här tänkte vi ta upp den förstnämnda kategorin. Vill man läsa en kändis blogg så kan man ju söka på just den kändisen.

En bra kändisblogg bör vara rolig att läsa och ta upp kändisar man faktiskt vill läsa om, (inte typ Bette Midler). Skvallret kan vara småelakt, intelligent eller diskuterande. Det spelar inte så stor roll, bara det är någonting nytt som får någonting att hända i skallen. Man ska kunna gå in på en sådan här blogg i stället för att köpa senaste Hänt Extra eller i stället för att titta på kändissidorna i t.ex. Veckorevyn (eller vilken tidning man nu föredrar). Den stora fördelen är att här kan du kommentera det du läst eller sett. För vem har inte åsikter om kändisar?


Bloggar 24
Det här är en lättläst blogg som mest tar upp specifika händelser inom kändisvärlden och frågar läsarna om deras åsikt. Och hon tar upp precis sådant som folk gillar att tycka något om, även om man aldrig hört talas om kändisen i fråga. Både svenska och utländska kändisar.


Seldemi
Mycket bilder och videos finns här och det känns som om amerikanska kändisar prioriteras ganska hårt. Kanske är det där det riktigt galna skvallret finns? Väldigt väldigt aktiv bloggare, flera inlägg per dag.


Vi behöver fler bloggar till denna sektion, så om du vill tipsa oss, gå till Kontakt.


Kändis      Tillbaka till Bloggtips