Bra hundbloggar med bilder på hundar

Hundbloggar finns det en hel uppsjö av och det är inte så konstigt. Hunden är ju trots allt allas vår bästa vän och det ligger nära till hands att blogga om det som ligger oss varmt om hjärtat. Kanske har vi en alldeles speciell vän vi alltid bloggar om? Eller så bloggar man om hundar i största allmänhet. Hundbloggen kan handla om intresset för hund, tävlingar och utställningar eller om ens egen lilla ögonsten som man inte kan få nog av att skriva om och fotografera.

Bilder är nästan ett måste på en hundblogg. Hundintresserade vill se bilder på andras hundar och läsa om vad de lyckas åstadkomma om det så handlar om lydnad, utställning, agility eller vad som helst. Det är såklart minst lika intressant att läsa om hunden som rent sällskapsdjur. Hundbloggen kan bli som ett sorts substitut för att gå ut med hunden och träffa andra hundägare som man ju gör ändå och på så vis får vi dubbelt upp.

Hundar kan vi aldrig få nog av och knappt heller hundbloggar men här är i alla fall några noga utvalda favoriter som vi absolut tycker att ni ska kolla in:


Madeleines hundar
Det är inte bara vi som fastnat för den här bloggen, den har ganska många läsare. Det är en personlig hundblogg skriven av en tjej som älskar sina hundar. Rasen som är föremålet för kärleken här är Dobberman. Alla vet hur svårt det är att ta bra bilder på hund men bilderna på den här bloggen borde få pris.


Kennelmamma
Ytterligare en personlig hundblogg om ett gäng på ganska många hundar. Den är lätt att tycka om. Snabba men ganska långa dokumentationer om hur det går med livet som hundägare och vad de små krabaterna hittar på för bus. Flitig bloggare.


Trickhundar
Den här hundbloggen är skriven av en tjej som hållit på med hundar i hela sitt liv och jobbar med hund professionellt. Det handlar mer om hundar på hög nivå, dvs. kurser, lydnad, tricks. Här jobbar man hårt med hundarna och ställer upp i tävlingar. Läs om vad man kan göra med sina hundar och bli inspirerad!


Hund      Tillbaka till Bloggtips