Hockeybloggar med senaste snacket om hockey

En hockeyblogg för folket eftersöker vi här. Hockey en av de mest populära sporterna i Sverige eller kanske den mest populära. Såklart man vill ha en blogg att läsa när matchen slutat och funderingarna börjar komma. En bra hockeyblogg ska ta upp matcher och vad som händer i hockeyvärlden men helst också egna tankar om olika lag, matcher och nyheter. Vi föredrar dessutom om bloggaren kan sin sak och har varit en hockeyfantast en längre tid.

Det är inget fel med att skriva om t.ex. bara svensk hockey men självklart blir hockeybloggen mer varierad om man inte begränsar sig. Hockeybloggar kan även vara bra för den som vill tippa. Det är alltid kul att höra andras åsikter och hur man tror att det ska gå för olika lag.

Dragskott
Här skrivs det både om svensk och utländsk hockey och det finns massor, massor att läsa. Varje spelare det skrivs om har dessutom fått en tag och de hamnar i högermenyn så man kan klicka på dem om man vill läsa mer. Oerhört ambitiöst och bra.


Bättre hockey
Här har vi en väldigt personlig hockeyblogg med egna funderingar och tankar. Trevligt skriven och känns gedigen. Hade varit skönt om inte all text hade varit kursiverad, men vi får väl stå ut med det eftersom bloggen är så bra.


NHL-bloggen
Den här hockeybloggen skiljer sig lite från ovanstående bloggar då den främst riktat in sig på NHL. En snygg design med tydliga kategorier för olika huvudsektioner gör att bloggen blir lättnavigerad och att man blir sugen på att läsa.


Hockey      Tillbaka till Bloggtips