Hästbloggar med bra bilder på hästar

En hästblogg är precis som en hundblogg en blogg som handlar om någonting väldigt kärt. Både hundar och hästar är djur som verkligen går att jobba med och de är därför perfekta att dokumentera i en blogg. Hästar används inte så mycket som sällskapsdjur och kelgrisar som hundar så därför handlar det mer om aktiviteterna som är förknippade med djuret, i detta fall ridning och annan motion.


Hästbloggar kan vara ett sätt att lite grann tillfredsställa törsten hos alla ungdomar som drömmer om en egen häst. Eller för den intresserade som mest gillar att titta på bilder. Men också för den som själv har häst eller är flitig skötare och vill höra om vad andra har för sig. Man kan även träffa likasinnade på nätet och diskutera sitt intresse med dessa. Vad gjorde man innan bloggen uppfanns?


Se vår egen lista på några favoriter inom ämnet hästblogg och njut av att läsa om och titta på bilder på dessa fantastiska djur. Inspireras, låt dig tipsas eller dröm dig bort.


Från travare till ridhäst
Den här hästbloggen skrivs av en tjej som bor på en gård och äger två hästar. Hästarna är väldigt olika varandra. Här finns länkar till en hel drös andra bloggar om hästar så när du tittat på denna kan du klicka dig vidare i timmar om du så skulle vilja. Fina bilder!


Lamia Michelle West
Här har vi en tjej som föder upp hästar, tävlar och dessutom skriver om tävlingar i största allmänhet. Många bilder som sig bör och trevliga texter. Här kan man följa hur det går för både tjejen och hästarna på ett lättöverskådligt sätt.


Catago
Det här handlar om hästen Catago som mest tränas i dressyr. Tjejen tränar en del hoppning också och lägger dessutom upp videos från olika träningar med ganska bra kvalitet vilket verkligen är intressant och tacksamt. Trevligt och ödmjukt skrivet. Rekommenderas.


Häst      Tillbaka till Bloggtips