Gravidbloggar - en dagbok om att vara gravid

Här har vi återigen en kategori av blogg som är ganska knepig: gravidblogg. En blogg som man skriver när man är gravid. Så långt allt rätt där är bloggen ett perfekt medium. Den blir som en spännande följetong där man kan dela med sig av ett händelseförlopp, i det här fallet en graviditet. Men sen då, när bebisen fötts och man inte är gravid längre, vad gör man då med bloggen? Fortsätter uppdatera den och gör en bebisblogg av den eller? Ni får ursäkta om någon av nedanstående bloggar inte längre är gravidbloggar utan har gått och blivit bebisbloggar men de har en gång i tiden varit väldigt bra gravidbloggar så ta i så fall en titt i arkivet för att läsa om just graviditeten. Och vem säger att det inte blir fler barn? Blir det det så börjar förhoppningsvis bloggen om och skriver också om nästa graviditet.


Ung och gravid
Den här bloggen handlar om en 14-årig tjej som är gravid. Det har blivit populärt att vara ung mamma eller blivande och blogga om det. Intresset för dessa bloggar är stort och här har ni en mycket aktiv och välskriven blogg om detta som kan ses lite som ett fenomen.


Lilla underbarn
En fin blogg om en gravid kvinna från Norrland som väntar och väntar och längtar efter sitt barn. Här skrivs det utförligt och man kan verkligen följa graviditeten i detalj. Intressant.


Längre än 9 månader
Här är en som haft svårt att få barn och gått igenom en IVF-behandling. Sådana här bloggar tycker vi är oerhört viktiga eftersom det finns många där ute som också längtar efter att bli gravida och som har många frågor om detta med IVF som de kanske inte vill diskutera med vem som helst. Man hoppas och håller tummarna när man läser den här typen av blogg.


Gravid      Tillbaka till Bloggtips