Fotobloggar med riktigt bra bilder

Fotobloggar finns det hur många som helst av och därför är också konkurrensen enorm. Många bloggar är dessutom fotobloggar utan att vilja vara det eftersom de har bilder till förbannelse (vilket i och för sig kan vara trevligt och en blogg helt utan bilder är väl kanske inte så roligt). En bra fotoblogg bör vara inriktad på foto specifikt och vara skriven av någon som verkligen har fotografi som ett stort intresse. Här har vi försökt samla ihop en och annan fotoblogg som faktiskt är lite originell och bloggar av lite olika karaktär.


Michaela Dahlström fotograf
Den här bloggen är skriven av en tonåring som jobbar som fotograf och har eget företag där hon får olika uppdrag. Förutom att titta på foton (ganska vanliga och vardagliga sådana men väldigt snygga) får man här lite olika guider för hur man kan handskas med olika datorprogram för bilder.


Nordqvist
Trevlig fotoblogg. Riktigt konstnärligt ibland men riktar in sig på vardagliga motiv. Denna fotoblogg handlar även om kameror och photoshop samt fototips. Här finns många olika kategorier för de olika fotona om man vill se någonting speciellt.


Fotograf Malin Wallgren
Fotoblogg skriven av en proffsfotograf. Således snygga bilder med spektakulär touch. Det här är uppseendeväckande, ingenting för minimalisten eller den som gillar det subtila. Storslaget är nyckelordet. Även lite foto- och filmtips lite då och då.


Fayes fotoblogg
Lite roliga, oväntade och äckliga bilder får man se på denna blogg. Den skiljer sig rätt mycket från de ovanstående och är mer åt det galna hållet om man nu gillar det.


Foto      Tillbaka till Bloggtips