Filmbloggar som tipsar om bra filmer

Att ha en filmblogg är ganska tacksamt eftersom film är någonting som lämpar sig väldigt bra att skriva om i bloggformat. Varje gång man ser en film, och som filmälskare kan det nog bli en och annan, så skriver man helt enkelt en bloggpost. Och så kanske så fort det händer någonting intressant i filmvärlden. Sen finns hur många gamla favoriter som helst att recensera. Så det finns aldrig några ursäkter för att inte skriva. För läsaren gäller det att en filmblogg är intressant, inte bara i syfte att recensera utan också vad gäller annat som tas upp och hur trevlig texten är att läsa. Film är någonting som ligger dess fans varmt om hjärtat och kanske är det därför en fördel om ägaren av filmbloggen har en filmsmak som åtminstone liknar ens egen.


Plox om film
En bloggare som verkar ha en förkärlek för gamla klassiker och kultfilmer men ser även nya filmer och recenserar dem. Trevlig ton i bloggen och en tilltalande och enkel design. Sidan är lättnavigerad.


Filmkritikerna
Den här filmbloggen drivs av ett gäng som består av tre killar och en tjej som brukar ha filmkvällar ihop och alla får vara med och tycka om filmerna man ser. Det är mest recensioner och tips på olika filmer och till många inlägg finns dessutom en trailer. Filmerna betygsätts med de mest konstiga enheter.


Fridas filmtajm
Hyfsat ambitiös filmblogg som uppdateras ofta och skriver korta och snabba recensioner, korta fakta och resume av handlingen på oftast ganska nya filmer. Alla filmer får dessutom betyg. Gå till den här bloggen om du vill läsa någonting snabbt om en film eller få tips om något lättsmält.


Film      Tillbaka till Bloggtips