Bröllopsbloggar - läs om andras bröllop

Nu kommer vi till ett knepigt ämne: Bröllopsblogg. Före bröllopet finns hur mycket som helst att skriva. Tankar, funderingar, tips, planering… som sedan kulminerar i den stora dagen. Men vad ska man skriva när bröllopet redan ägt rum? Ska man sluta blogga då eller går bloggen över i att vara en äktenskapsblogg? För gifter sig gör man väl förhoppningsvis bara en gång?


Trots att bröllopsbloggen är svår så har vi ändå lyckats hitta några läsvärda bloggar för den som vill frossa i kärlek och vackra bröllopsbilder. Inspireras eller bli tipsad om klänningar, blommor, musik och bufféer. Läs diskussioner om viktiga ämnen såsom ”ris eller inte ris?” Titta på bilder och dröm dig bort eller kommentera aktivt och ställ frågor till bloggaren. Eller starta din egen blogg. Här kommer hur som helst våra bästa tips på bröllopsbloggar:


Maxiander
Det här paret har redan gift sig men bloggen handlar mycket om kärlek och att allt vad det innebär att gifta sig. De här personerna vet hur man vårdar sin kärlek och kommer aldrig att glömma den stora dagen. Läs om den i bloggens arkiv eller vänta på att detta kära ämne ska tas upp igen. Här kan man verkligen bli inspirerad.


Zelini wedding
Observera att den här bröllopsbloggen gör reklam för sin butik (både fysisk butik och webbutik) som säljer saker till bröllop, men eftersom det är så pass svårt att hitta en blogg som handlar genomgående om bröllop vill vi ändå publicera denna länk. Det tipsas mest om varor som finns i butiken men bilderna är väldigt vackra och kan säkert inspirera någon.


Vi behöver fler bloggar till denna sektion, så om du vill tipsa oss, gå till Kontakt.


Bröllop      Tillbaka till Bloggtips