Bokbloggar - vilka böcker ska man läsa
Billiga böcker fraktfritt


Om man läser mycket böcker kan man starta en bokblogg och skriva några rader om varje bok man läser. Då hjälper man till att tipsa andra och skapar dessutom nästan en sorts databas för eget bruk så att man aldrig behöver glömma bort alla böcker man läst (för det gör man lätt om man sätter i sig många böcker på kort tid). Bokbloggar är alltid trevliga att läsa. Förhoppningsvis tar de också upp vad som händer i bokvärlden – mässor, nobelpristagare i litteratur, släpp av nya, intressanta böcker osv.


Böcker är nästan ett av de mest självklara ämnena för bloggar och det finns alltid någonting att skriva så länge man fortfarande läser. Korta recensioner och texter om böcker man längtar efter att läsa, det här är ett ämne som aldrig kan bli uttömt. Här nedan har vi försökt samla ihop några bokbloggar som skiljer sig från varandra så att alla ska kunna hitta sin alldeles egen favorit.


Bokblomma
Här har vi en trevlig och opretentiös bokblogg som dessutom har kategorier för olika bokgenrer i menyn. Här skrivs det om allt från barnböcker till klassiker och kokböcker. Enjoy!


Paperback lover
På den här bokbloggen skrivs det om allt möjligt som har med böcker att göra, t.ex. litteraturpris och författare. Kvinnan som skriver är väldigt påläst (no pun intended) och har med andra ord väldigt mycket koll vilket gör det här till en intressant blogg för alla som gillar böcker mer än vanliga människor.


Tonårsboken
En ärlig och personlig blogg om lättsmälta böcker. Även filmer som gjorts på favoritböcker tas upp. Det här är kanske främst böcker för lite yngre läsare. Recensionerna lockar till läsning och är mycket trevliga. En ambitiös bokblogg som även tar upp vissa viktiga bokhändelser.


Bok      Tillbaka till Bloggtips