Bloggtips - här tipsar vi om bloggar

Bloggtips är en sida som tipsar om bra bloggar inom olika populära ämnen. Vi vet att det finns massor av bloggnätverk där ute där alla bloggare kan lägga in länkar till sin blogg och att man där kan leta under specifika ämnen för att hitta det man söker. Men problemet är då att det inte finns någon utomstående som kontrollerar bloggarna och säger sin åsikt. De mest lästa bloggarna brukar hamna överst men bara för att man har flest läsare betyder det inte att man är bäst.

Här har vi i stället försökt skapa en sajt som recenserar bloggar och helt objektivt lyfter fram dem vi tycker är bra. Nu behöver du inte leta som en galning efter bra bloggar, för tro oss, det tar tid! Utan du kan i stället spara den ansträngningen genom att titta bland våra länkar. Vi hoppas att du ska finna våra bloggtips användbara. Dessa tips är helt objektiva och vi känner inte personligen någon av bloggarna och har inte heller blivit kontaktade av dem. I stället utgår vi från lite kriterier som vi samlat under sektionen Bra bloggar. Med något enstaka undantag är alla bloggar på denna sida skrivna på svenska.

Om någon av bloggarna på den här sajten slutat att uppdateras eller bytt ämne eller liknande så ber vi om ursäkt och ber er att kontakta oss. Gör detsamma om ni vill tipsa oss om en bra blogg eller ny sektion. Vi kommer att titta på det och kanske lägga upp en länk om vi verkligen tycker att bloggen är bra.

Slutligen vill vi säga att de bloggar som vi tar upp här på bloggtips inte kanske är de största, mest kända bloggarna. Vi räknar nämligen med att de flesta redan känner till vilka de är. Här vill vi i stället lyfta fram bloggar som vi tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Hoppas att ni finner vad ni letar efter!      Tillbaka till Bloggtips